Menu Sluiten

Juyst, eerste toonaangevende Samsam-partner

Juyst en Sports, Health & Happiness bundelen krachten voor gezondere werkomgeving

Vrijdag 24 november 2023 kondigden Juyst en Sports, Health & Happiness met trots de ondertekening aan van een overeenkomst. Juyst, de toonaangevende Samsam-partner, gaat de komende drie jaar samenwerken met Sports, Health & Happiness om de gezondheid en het welzijn van hun werknemers te bevorderen.

De focus van de samenwerking ligt op het stimuleren van bewustzijn rond een gelukkig leven en het delen van kennis over positieve gezondheid en vitaliteit. 

“Door de samenwerking met Sports, Health & Happiness kunnen we de gezondheid van onze medewerkers op een positieve manier bevorderen. We geloven dat mentaal gezonde en fitte medewerkers niet alleen minder snel uitvallen, maar ook productiever zijn en zich meer betrokken voelen bij ons bedrijf. Dit zal niet alleen de individuele levenskwaliteit verbeteren, maar ook bijdragen aan het algehele werkplezier en succes van Juyst,” verklaart Ron van der Voort, mede-eigenaar van Juyst.

Sports, Health & Happiness, een organisatie gericht op het bevorderen van een gezonde levensstijl, zal Juyst ondersteunen bij het activeren van sociale verbondenheid en het implementeren van programma’s die de fysieke en mentale gezondheid van werknemers bevorderen.

“We zijn verheugd om samen te werken met Juyst en hun inzet voor het creëren van een gezondere werkomgeving. Door de krachten te bundelen, kunnen we impact maken op de levens van werknemers en bijdragen aan een voel positieve energie cultuur ” zegt Mariëlle Houben oprichter van Sports, Health & Happiness.

De ondertekening van deze overeenkomst markeert een belangrijke mijlpaal in de inzet voor het welzijn van werknemers en het stimuleren van een gezonde levensstijl binnen Juyst. Beide organisaties kijken uit naar een succesvolle samenwerking en de positieve impact die ze gezamenlijk kunnen realiseren.

Yana Houben (Sports, Health & Happiness), Lotte Steinbusch (Juyst), Mariëlle Houben (Sports, Health & Happiness) en Ron van der Voort (Juyst) toosten met een smoothie op een gezonde toekomst!

Verwante berichten