Menu Sluiten

Sports, Health & Happiness geluksmomenten

Sports, Health & Happiness geluksmomenten laten je positieve energie voelen! Neem een kijkje in een deel van onze geluksmomentjes en laat je inspireren! Voel je vrij om contact met ons op te nemen als je meer informatie wilt ontvangen.

Smoothiebike

De smoothie bike is een leuke combinatie van voeding en beweging! Met een kleine inspanning verdien je je eigen gezonde beloning. Wij stellen deze smoothie bike gratis ter beschikking als sociale bijdrage om samen positieve energie te delen. Wil jij ook meedoen aan de ‘smoothie-bike estafette’? Lees hier meer.

Voel positieve energie inspiratiesessie

Een combinatie van diversie oefeningen en bewustwording over voelen, positiviteit & energie in één inspirerende sessie! Wil jij ook ervaren wat positieve energie met je doet? We nemen je graag mee in onze flow.

Het BreinBewegingsspel

Een geweldige manier om je dag te starten of als energizer in een overleg samen te doen. Laat je inspireren en ervaar positieve energie. Gebruik het elke dag opnieuw om je geluksgevoel een boost te geven. Wil jij ook je eigen BreinBewegingsspel? Lees hier meer.

Bingokaart

Een leuke manier om de strijd met jezelf of anderen om je heen aan te gaan. Doe mee aan zoveel mogelijk uitdagingen en win!

Wil je meer informatie of een sfeerimpressie van sports, health & happiness momenten ontvangen?