Menu Sluiten

Vitaliteits reis bereikt halte 14

De smoothie-bike heeft van 19 februari t/m 25 maart bij Park Strijthagen in Landgraaf flinke meters gemaakt. De cliënten van Radar samen met Only Friends Limburg hebben meegedaan aan ons FitFestijn. 

Daniëlle Winkens, vrijwilliger Radar en bestuurslid Only Friends Limburg:  ‘Yoghurt en fruit werden in huis gehaald. Aan goede zin en moed ontbrak het niet. Voor elke opdracht konden de cliënten een sticker verdienen. Via de app konden we oefeningen, samengesteld door Kim Meijboom-Frins van NoviZorg, nadoen. Hilariteit alom want het lukte ons niet. Lachen, elkaar complimenten geven, samen sporten en bezig zijn dat is waar Sports, Health and Happiness voor staat. Probeer elkaar te stimuleren. Samen komen we gezond en wel verder. Wij als Radar en Only Friends Limburg gaan dit zeker doen!’

Wij stellen onze smoothie-bike gratis ter beschikking als sociale bijdrage om samen positieve energie te delen. Wil jij met je organisatie ook meedoen aan de ‘smoothie-bike estafette’? Bel 06 39290833 of stuur ons een bericht.

Verwante berichten