Menu Sluiten

Inspirerende brainstormsessie

Sports, Health & Happiness en Wyckerveste hebben in samenwerking met OBS Harlekijn (wijk Schaesberg in gemeente Landgraaf) een brainstormsessie georganiseerd. Aanleiding is het huisvestingsdossier waar de openbare basisschool Harlekijn de komende periode verkenningen naar doet. Deze ontwikkeling sluit aan bij het nieuw te bouwen vitaliteitsvastgoedconcept bij Park Strijthagen.

In een inspirerende brainstormsessie hebben 20 enthousiaste deelnemers (van OBS Harlekijn, Movare, Kinderdagverblijf Eigenwijs, RiskCare Preventie, MeanderGroep, Alcander, JENS, Welzijnsgroep Parkstad, Jeugdgezondheidszorg GGD, Parkstad Logopedie & Dyslexie, NOVIZorg, Park Strijthagen) samengezeten om gezamenlijk na te denken over het creëren van een gezonde huisvesting en leef/werkomgeving voor kinderen en betrokkenen van OBS Harlekijn. Ideeën varieerden van groene binnen- en buitenruimtes tot innovatieve leeromgevingen, waarmee een positieve impact op het welzijn van de gemeenschap werd beoogd. De diverse inzichten en creativiteit beloven een veelbelovende toekomst voor de betrokkenen en hun leeromgeving.

Verwante berichten