Menu Sluiten

Vfit, tweede vooraanstaande Samsam-partner

Vfit en Sports, Health & Happiness bundelen krachten voor gezondere samenleving

Zaterdag 9 maart 2024 kondigden Vfit en Sports, Health & Happiness met trots de ondertekening aan van een overeenkomst. Vfit, de vooraanstaande Samsam-partner, gaat de komende drie jaar samenwerken met Sports, Health & Happiness om een positieve verandering teweeg te brengen in het streven naar een gezondere toekomst.

Samen smeden we een krachtige community, gedreven door onze gedeelde liefde en passie voor sport, om een gezonde levensstijl te bevorderen bij mensen in Vaals, Lemiers, Vijlen en omstreken. Met een focus op het gebruik van de natuurlijke omgeving, buitenlucht, beweging en ontspanning streven we ernaar om gemeenschappen te inspireren en te begeleiden naar een leven vol vitaliteit en welzijn.

“Door onze unieke samenwerking brengen we de schoonheid van de natuur tot leven, waarbij we buitenactiviteiten en avontuur omarmen als essentiële elementen van een gezonde levensstijl. Samen nodigen we mensen uit om de pracht van de natuur te ontdekken, of het nu gaat om een verkwikkende wandeling in het bos, een ontspannen yoga-sessie in de ochtendzon, of een opwindende outdoor sportervaring. In dit voedselbos in Lemiers, doordrenkt met groei vinden we energie voor lichaam en geest, terwijl we onze handtekeningen zetten onder deze overeenkomst ” vertelt een enthousiaste Vivian Wouters, oprichter en eigenaar van Vfit.

“Door onze gezamenlijke inspanningen willen we mensen aanmoedigen actiever te worden, maar ook om te genieten van de rust die de natuur te bieden heeft. Door de krachten te bundelen, kunnen we impact maken op de levens van mensen en bijdragen aan een voel positieve energie cultuur. Samen zetten we ons in om een wereld te creëren waarin gezondheid en welzijn centraal staan, waar mensen zich vrij voelen om te genieten van de natuur en te streven naar een leven vol energie en vitaliteit,” zegt Mariëlle Houben oprichter van Sports, Health & Happiness.

De ondertekening van deze overeenkomst markeert een belangrijke mijlpaal in de nieuwe samenleving. Met liefde en passie voor de sport als onze drijvende kracht, kijken we ernaar uit om samen te werken met gemeenschappen om een positieve verandering teweeg te brengen in het streven naar een gezondere toekomst.

Verwante berichten