Menu Sluiten

Het BreinBewegingsspel

Het BreinBewegingsspel is een dobbelspel waar je hersenen op een leuke manier uitgedaagd worden! Een geweldige manier om je dag te starten of als energizer door de dag heen te gebruiken. Laat je inspireren, ervaar positieve energie en train je hersenen. Gebruik het elke dag opnieuw om je geluksgevoel een boost te geven. Het is voor iedereen makkelijk te gebruiken. Bestel ‘m nu alvast!

Dobbelen maar!
Ons BreinBewegingsspel bestaat uit een dobbelsteen en vijf kaartjes met oefeningen. Op de voorkant van het kaartje staat welke oefening het is, hoelang deze duurt, of je hem alleen kunt uitvoeren en waar de oefening op focust. Op de achtergrond van het kaartje staat omschreven hoe je de oefening uitvoert. Via een QR-code kun je het filmpje bekijken waar de oefening nog eens uitgelegd wordt. Je kunt blijven dobbelen, zo vaak als je wilt! Kim legt het ook spel graag voor je uit in het filmpje.

“In 2018 heb ik met succes de opleiding tot gecertificeerd cognitieve fitness trainer gevolgd bij Body Brain Dynamics. Bij cognitieve fitness worden fysieke inspanningen met intellectuele uitdagingen gecombineerd en wordt er gebruik gemaakt van bewuste ontspanning. Cognitieve Fitness richt zich op het stukje vitaliteit zowel op fysiek als cognitief gebied. Het kan breed ingezet worden bij verschillende doelgroepen, iemand met een cognitief probleem, ouderen of mensen die hun hersenen graag gezond willen houden.”

Kim Meijboom-Frins

“Dit spel doet wat hij moet doen. Word je blij van!”

Daniëlle Winkens

“Kopen en genieten. Je voelt de positieve energie.”

Vivian Vaessen

“Lachen, gieren, brullen. Leuk én bewustwording!”

Millo Houben

Wil jij ook je eigen BreinBewegingsspel?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Straat & huisnummer waar de bestelling geleverd moet worden.
Postcode waar de bestelling geleverd moet worden.
Woonplaats waar de bestelling geleverd moet worden.
Vul hier aanvullende (factuur)gegevens in.