Menu Sluiten

Sports, Health & Happiness producten

Sports, Health & Happiness producten laten je positieve energie voelen! Neem een kijkje in een deel van onze geluksmomentjes en laat je inspireren! Voel je vrij om contact met ons op te nemen als je meer informatie wilt ontvangen.

Inspiratiebox

De inspiratiebox is een veelzijdig gepersonaliseerd cadeau voor teams, gevuld met activiteiten, lekkere snacks en tips op het gebied van voeding, beweging, sociaal contact, cognitieve uitdagingen en ontspanning. Elk onderdeel stimuleert een gezonde en energieke werkcultuur. Perfect om als team te openen en te werken aan een evenwichtige en inspirerende werkomgeving! Wil jij ook geïnspireerd worden? Lees hier meer en neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Workshop Voel Positieve Energie

Een combinatie van diversie oefeningen en bewustwording over voelen, positiviteit & energie in één inspirerende sessie! Wil jij ook ervaren wat positieve energie met je doet? We nemen je graag mee in onze flow. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Dobbelspel

Een geweldige manier om je dag te starten of als energizer in een overleg samen te doen. Laat je inspireren en ervaar positieve energie. Gebruik het elke dag opnieuw om je geluksgevoel een boost te geven. Wil jij ook je eigen Dobbelspel? Lees hier meer.

Smoothiebike

De smoothie bike is een leuke combinatie van voeding en beweging! Met een kleine inspanning verdien je je eigen gezonde beloning. Wij stellen deze smoothie bike gratis ter beschikking als sociale bijdrage om samen positieve energie te delen. Wil jij ook meedoen aan de ‘smoothie-bike estafette’? Lees hier meer.

Bureauvlag

De bureauvlag is een innovatieve kantooraccessoire met een QR-code die je dagelijks uitdaagt. Scan de code en ontdek regelmatig wisselende challenges met diverse thema’s, van beweging tot ontspanning. Ideaal om de werkdag op te fleuren en collega’s te motiveren. Een speelse manier om samen doelen te bereiken! Wil jij ook een vlag voor op je bureau? Neem vrijblijvend contact met ons op of bestel hem direct hier!

Bureaukalender

De bureaukalender is perfect voor op ieder bureau! Elke maand staat in het teken van een ander thema rondom gezondheid, welzijn en werkplezier. Ideaal om je team te motiveren en bewuster te maken van vitaliteit, terwijl je samen toewerkt naar een gezonde werkomgeving. Perfect voor dagelijks gebruik en blijvende inspiratie! Wil jij ook een kalender voor op je bureau? Lees hier meer en neem vrijblijvend contact met ons op!

Wenskaartenset

Geef een kaart en maak iemand blij! Een kaartje geven kost weinig moeite maar heeft een groot effect. Het kan iemands dag opfleuren en een glimlach brengen. Of je nu bedankt, sterkte wenst of gewoon aan iemand denkt, een persoonlijke kaart maakt verschil. Neem contact met ons of bestel direct jouw setje vrolijke kaartjes hier!

Bingokaart

Een leuke manier om de strijd met jezelf of anderen om je heen aan te gaan. Doe mee aan zoveel mogelijk uitdagingen en win! Heb jij een ideale gelegenheid om de bingokaart in te zetten? Neem contact met ons op of bestel hem direct hier.

FitFestijn

Een leuke manier om de strijd aan te gaan met een ander team! Werk samen, doe mee aan zoveel mogelijk uitdagingen en strijd om de overwinning. Daag het andere team uit, toon jullie teamspirit, en win! Heb jij binnenkort een teamactiviteit nodig? Bestel hem hier of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer informatie of een sfeerimpressie van sports, health & happiness producten ontvangen?